Selecteer een pagina

Theo Koomenlaan 1, Eindhoven

SPONSORS

No Fear Energy

NO FEAR het nieuwste en lekkerste energy drankje met een nog betere smaak en een nog grotere energy boost. SHOW NO FEAR DRINK NO FEAR het energy drankje voor iedere vechter en vechtsportliefhebber! NO FEAR is hoofdsponsor van RingFight Promotions en is verkrijgbaar in iedere Jumbo supermarkt in Nederland.

Nikko

Nikko is al jarenlang de specialist op het gebied van vechtsport artikelen, voedingssupplementen, fitness apparatuur etc. Nikko voorziet de grootste en wereldwijd de sterkste vechters van vechtsportartikelen en voedingssupplementen om topprestaties te kunnen leveren. Denk aan Nieky Holzken, Tayfun Ozcan, Errol Zimmerman etc. Nikko is tevens hoofdsponsor van RingFight Promotions. Neem vrijblijvend een kijkje op de website van Nikko of bezoek de winkel op de Geldropseweg 91 in Eindhoven

Superpro Samui

Super Pro Samui is het ultieme Muay thai & MMA trainingsresort in Thailand. Altijd al een heerlijke vakantie op een prachtig eiland willen combineren met sport? Dan is Super pro samui bij uitstek the place to be!! Voor meer informatie kijk dan op hun website.

Siam Gym

Siam Gym in Valkenswaard is één van de meest bekende sportscholen wereldwijd en een kweekvijver van topvechters onder leiding van trainer, coach en eigenaar Mikki Benazzouz. Toppers als Peter Aerts (3 voudig K1 wereldkampioen), Samir Benazzouz (jongste K1 finalist ooit), Nieky Holzken (Glory wereldkampioen) en vele andere hebben allen SiamGym als thuisbasis en als leerschool ervaren! Ook ambitie of ver te komen in het kickboksen of misschien als recreant de zoetheid van het kickboksen willen proeven? Ga dan naar Siam-gym.nl

Secutor Security

Secutor Security is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf van verschillende beveiligings- en bewakingsdiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij Security op de eerste plaats. Reden genoeg voor RingFight Promotions om in zee te gaan met Secutor Security. De beveiligers zijn in het bezit van diverse diploma’s en certificaten. Ook hebben zij diverse praktijk cursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflict hantering, BHV en EHBO. Mocht je op zoek zijn naar een no nonsens beveiligingsbedrijf? RingFight Promotions adviseert u Secutor Security!! Meer info? Neem een kijkje op hun website.

Load More